Diensten

Timmerwerk

Wij kunnen u helpen met groot en klein timmerwerk. Van het ophangen van een paar planken tot het plaatsen van wanden. Kozijnwerk, houtrot en gevel bekleding van hout of Keralit bent u bij ons op het goede adres. Wilt u meer weten neem dan contact met ons op.

Elektrawerk

Het aanleggen of vervangen van uw elektriciteit leidingen maar ook met het oplossen van kleine storingen. Reparatie aan elektrische apparaten tot en met het plaatsen van domotica systemen. Wilt u meer weten neem dan contact met ons op.

Loodgieterswerk

Wij kunnen u helpen met al uw leidingwerk in en aan uw huis. Het verhelpen van verstoppingen tot het aanleggen of verplaatsen van uw leidingen. Wilt u meer weten neem dan contact met ons op.

Schilderswerk

Wij zorgen ervoor dat uw binnen- en/of buitenschilderwerk er weer jaren goed uit ziet. Ook kunt u bij ons terecht voor behandeling van houtrot. Wilt u meer weten neem dan contact met ons op.

Kleine Klusjes

Wij helpen u met uw grote, maar ook met uw kleine klussen. U kunt ons voor bijna alles benaderen, tv te programmeren, lamp ophangen, klein tuin onderhoud, Ikea meubels in elkaar zetten enz enz. Wilt u meer weten neem dan contact met ons op.

Keuken & Badkamer renovatie

Wij kunnen u met al uw renovatiewerk helpen dan al niet een slimme oplossing bedenken. Wilt u meer weten neem dan contact met ons op.

Vloerwerk

Wij leggen en onderhouden bijna alle soorten vloeren. Van het onderhouden van een marmeren vloer tot het leggen van laminaat. Wilt u meer weten neem dan contact met ons op.